Recenze

Souhrn recenzí produktu Masážní lehátka:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.03.2018)

Nadmerna delka a sirka, v jinych obchodech nazyvana XXL. Prijemny material i barva Zvedaci dolni cast vhodna pro masaz chodidel nebo jen pro relaxaci

Nohy vypadaji dost tence, ale drzi V prostredni casti lehatka je ze spodu videt prohnuti pod clovekem (80 kg), tak snad vydrzi avizovanou zatez


Recenze Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné

Celkově je to výborná volba. Kvalitní výrobek i pro vyšší jedince za dobrou cenu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2018)

Kvalitní lehátko, délkou vhodné i pro vyšší lidi. První lehátko (tento model), které jsem zakoupil před rokem nevykazuje žádné známky opotřebení i při docela častém převozu.

Jediné mínus má taška, která však je dárek k výrobku. Ušitá je perfektně, ve smyslu, že se do ní lehátko dobře balí. Potíž byla až časem, kdy povolily švy při přenášení. Uvidím jaká bude nová taška.


Recenze Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné

Po dlouhém procházení a hledání masážního lehátka jsem nakoupila na Insportline a myslím, že jsem udělala dobře. Lehátko je kvalitní, stabilní, takže za mě spokojenost. Uvidíme co přinese čas.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.04.2018)

kvalita cena


Recenze Masážní lehátko inSPORTline Taisage 2-dílné dřevěné

Dárek na vánoce, ještě není rozbalen. Čeká do 24.12.2018 pod vánočním stromečkem na rozbalení. Zatím netuším, zda bude obdarovaný spokojen, ale bylo to jeho velké přání a vše teprve zjistí po rozbalení dárku a následném vyzkoušení. Nicméně se mi líbila dostupnost a snad i bude kvalita za přijatelnou cenu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.12.2018)


Recenze Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový

Vybírala jsem mezi dřevěnou a hliníkovou konstrukcí. Dřevo je sice dřevo (je přírodní a působí pěkněji), ovšem z hlediska praktičnosti vítězí hliník. Řekla bych, že životnost bude delší a pokud se něco pokazí, dá se díl sehnat lépe než dřevěný. (trochu váhám, zda je to opravdu hliník, působí to na mě spíše jako ocel s hliníkovou patinou, ale jsem laik). Jsem velmi spokojená. Hodnotím velmi kladně a doporučuji ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2017)

Lehký Skladnoý Jednoduchý Kvalitní

Přídavný podhlavník je o něco výše, než je rovina masážního stolu, což je nepřirozené pro krční páteř, navíc má dost malou díru na obličej. Ovšem obejdu se i bez něj a to je fajn ;-)


Recenze Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné

Na základě recenzí jsem zvolila tento typ a byla to šťastná volba. Na první pohled vypadá stabilně a test mým 115kg manželem o výšce 186cm to plně potvrdil. Manžel má při své výšce dost místa jak při poloze s hlavou na nástavci, tak i v poloze bez něj, područky lze dát do dvou poloh podle toho, zda je použit nástavec na hlavu, takže ruce vždy pohodlně leží na podložce. Manžel je poněkud při těle a přesto mu područky na šířku i délku bohatě postačí. Lehátko zkusilo 5 osob a žádné se nechtělo vstát, prý by tam nejraději spali, jak je pohodlné (pevné a přesto pocitově měkké). Předpokládám, že nosnost 250kg mi umožní při masáži manžela přisednout k němu a nebát se přenést na lehátko vlastní váhu (60kg), zatím to vypadá, že to nebude žádný problém. Polohování jsme zatím nezkoušeli, ale vypadá to jednoduše (návod v češtině je jasný). Do přiloženého obalu se lehátko cpalo obtížně, jeden člověk to sám zvládne jedině tak, že obal nasune shora na lehátko stojící na zemi, na opačný postup to chce 3 lidi :-) No a vypadá naprosto luxusně, i při bližším prozkoumání je vidět, že je to velice kvalitní a solidní práce a za tu cenu to absolutně stojí. Na trhu jsou i levnější (menší, lehčí) skládací lehátka, ale bála bych se jejich stability, v recenzích si lidé dost stěžovali. Jedinou nevýhodu bych jako žena viděla ve váze lehátka - kdybych byla profi masérka, která s lehátkem cestuje, tak bych používala nějaký skládací vozík a i tak by se dost nadřela... Po složení se určitě vejde na zadní sedadla auta. Jsem naprosto spokojena až nadšena a vřele lehátko doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.09.2020)

stabilita maxi rozměry možnost dokoupit potah včetně podhlavníku a područek v jednom kvalitní provedení pohodlnost nastavitelná výška snadno se rozkládá a skládá, i přesto, že dost váží


Recenze Masážní lehátko inSPORTline Taisage 2-dílné dřevěné

I přes jednoduchý vzhled konsturkce je lehátko pevné a stabilní. System lanek zajistí, že se lehátko při masáži ani nehne.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2015)

Lehátko je super pohodlné, masáž si užívá celá rodina :-)


Novinky

  • 5. 8. 2016
    Medová masáž - unikátní masážní technika

    Což takhle ulehnout na masážní lehátko a dopřát si medovou masáž? Tato unikátní technika, v níž se spojuje působení včelího medu a speciálních hmatů, z vašeho těla účinně odstraní nahromaděné toxiny.

  • 12. 7. 2016
    Vybrat skládací, nebo pevné masážní lehátko?

    Zvažujete pořízení masážního lehátka, a nevíte, které vybrat? Skládací masážní lehátka jsou ideální pro mobilní maséry nebo občasné použití, zatímco při celodenní rehabilitační nebo jiné praxi určitě využijete stoly s pevným stabilním základem a elektronickým zdvihem.

  • 10. 6. 2016
    Jak se co nejlépe připravit na masáž?

    Ještě jste nebyli na masáži? Možná se ostýcháte, nevíte, co si obléci, vzít s sebou, co se od vás bude očekávat. Než ulehnete na masážní lehátko, měl by vás správný masér s celým procesem seznámit.

  • 9. 5. 2016
    Proč je důležité mít příjemné masážní lehátko

    Mnozí maséři ztrácejí své klienty jen proto, že nemají pohodlné masážní lehátko. Pro úspěšné provozování masérské, rehabilitační či kosmetické praxe je kvalita tohoto vybavení naprosto zásadní. Přitom dobré lehátko se dá koupit už za méně než 3 000 Kč.

  • 8. 4. 2016
    Vyzkoušejte indickou masáž hlavy

    Indická masáž hlavy je velmi žádaná, protože rychle odbourává stres, uvolňuje ztuhlé svaly a přináší dobrou náladu. Dokonce účinkuje i proti migréně.